Home » Noticies

Noticies

NEIX EL COP DE GAS JUNIOR TEAM (VELOCICAT)

NEIX EL COP DE GAS JUNIOR TEAM (VELOCICAT) - VELOCICAT

El projecte "Junior Team" del pUgrama de motor Cop de Gas de Cerdanyola radio, neix de l'idea de voler obrir una prota d'inici al mon del rallis, mitjançant la cessió d'us d'un cotxe per tot el campionat de catalunya de Promoció, destinat a ser el primer esglao pels joves que vulguin començar a correr rallis.

Es per això que cop de gas i l'associació Velocicat hem comprat un ford focus 1.6 16v 100Cv de la FocuXtrem per cedir a un pilot jove de 18 a 22 anys, una furgopneta d'assitencia i un remolc de transport, en un cost inferior al 7.000 euros, i engegarem una prova de seleccio per triar el pilot i copilot que gaudira de la cessió d'us d'aquest material i el pagament de les llicencies per part de Velocicat.

El pilot i copilot que sigui triat, tindra que assumir els seguents costos, l'inscripció a les 6 curses del campionat, la benzina i els neumatics per fer-lo funcionar, està valorat aquest cost en uns 4.500 a 5.000 euros, a part de l'equipacio, els costos personals i els reconeixements dels rallis.

Tots els premis que rebin per la seva participacio i resultats per cursa i els premis finals, seran integrament per el pilot i copilot.

El vehicle de comeptició, com la furgoneta d'assitencia tindrà espais publicitat a disposicio del pilot i copilot per negociar amb marques publicitaries per poder cobrir part o la totalitat de les despeses de la seva participació. Cop de Gas i velocitat tambe tindran espais propis en el cotxe i da'ltres per incloure publicitat, en el cas de ser extern part servira per minimitzar costos generals.

Un total de 28 nois i noies han fet la solicitut per participar en el curs teoric de copilotatge i seguretat, un altre de pilotatge i mecanica, per acabar en una jornada de test per finalitzar el curs de pilotatge en una practica de simulació d'un ralli on van participar 14 pilots i 4 copilots dels que surtira escollits els dos que participarant en el campionat de catalunya de promoció 2019.

 

VELOCICAT

FES-TE SOCI